Vanity Clinics | Be your own kind of beautiful
Boka Solna Boka Kista

"Be your own
kind of beautiful"

Det här är Vanity Clinics

Vi på Vanity Clinics sätter Dig, Dina behov och Ditt utseende i centrum. Vi värdesätter Din komfort och välbefinnande vid Dina besök hos oss. Vi erbjuder dig behandlingar ur ett estetiskt, medicinskt, socialt och psykologiskt helhetsperspektiv som vi anpassar till Dina behov och önskemål.

Hos Oss finns alltid de senaste behandlingarna och den mest utvecklade teknologin inom estetisk apparatur. Vårt professionella team består av legitimerade & certifierade läkare, sköterskor och auktoriserade hudterapeuter som ständigt vidareutbildas för att kunna bemöta Dig med den kompetens och erfarenhet som krävs, för att Du ska känna dig trygg och väl omhändertagen hos Oss. Vi är en av få som i Sverige som utbildar inom estetisk apparatur och avancerade behandlingar i Sverige. Dessutom håller vi virtuella trainings för kliniker runt om i världen.

Varje individ är unik och därför föregås alltid Din behandling av en konsultation. Vårt mål är naturligt vackra resultat och välmående patienter!

Välkommen och boka Din konsultation redan idag!

EMSCULPT

Den enda behandling i världen som bygger muskler och bränner fett. Hollywoodelitens favoritbehandling! Bland andra har skådespelarna Jennifer Lopez och Drew Barrymore använt sig av EMSCULPT.

Läs mer

EMTONE

EMTONE är det första och enda icke-invasiva systemet som behandlar alla grader av celluliter och slapp hud. Den levererar både radiofrekvens och riktad tryckenergi samtidigt. Kombinerat finns en synergistisk effekt som ingen annan teknik kan uppnå på egen hand.

Läs mer

EMSELLA

Säg NEJ till inkontinens, bäckenbottenproblem och nedsatt intim tillfredsställelse. EMSELLA är den världsunika metoden för att hjälpa patienter med urininkontinens, bäckenbottenproblem efter förlossning och/eller nedsatt intim tillfredsställelse.

Läs mer

ICOONE

Den enda estetiska apparatur i världen som utför Multi Micro Alveolar Stimulation (MMAS), med synliga resultat efter den första sessionen. Det innovativa Roboderm-patentet® behandlar huden och kroppens indikationer genom att stimulera bindväven effektivt och på djupet.

Läs mer

Följ oss på Instagram

@vanityclinics

Följ oss på Facebook

@vanityclinics

Kontakta oss